The year after


Literatuur, popmuziek en beeldende kunst waren de grote passies van Joost Zwagerman (1959-2015). In de literaire wereld had hij een langdurige vriendschap vol pieken en dalen met collega-romancier Jessica Durlacher, met Peter Buwalda sprak hij avondenlang en vol vuur over muziek die er echt toe doet en met museumdirecteur Benno Tempel deelde hij de gedrevenheid om beeldende kunst relevant en actueel te maken. Drie vrienden kijken terug op hun relatie met de vorig jaar overleden schrijver. Voor het Literatuurmuseum spraken zij met Koos de Wilt over de vriendschap die zij sinds 8 september 2015 moeten missen.

Lees verder bij het literatuurmuseum: http://literatuurmuseum.nl/verhalen/zwagerman/zwagerman


0 keer bekeken
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle