In de fabriek van creatuals...

May 31, 2016

Meike Ziegler maakt creatuals, ofwel creatieve rituelen. Een bijzonder moment dat gemarkeerd wordt door een event. Bijvoorbeeld onlangs toen toen de koning en koningin door een lijst wandelden bij de opening van de zaal van Hollandse meesters in de Pinakothek in München. Ik mocht daar een verhaal bij schrijven. Mooi om te zien dat er heel veel momenten zijn in ons leven die je op een of andere manier wilt vieren, maar waarbij je ontdekt dat de traditionele manier om dat te doen niet meer werkt...

 

 

Please reload

Kranten bespieden jou.

May 21, 2019

1/10
Please reload

voorgaande posts 

March 12, 2019

February 6, 2019

December 2, 2018

Please reload

vind Koos op
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
zoeken op de site
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle