Explosie huizenprijzen op Herengracht

June 12, 2016

 

Lees net in Het Parool dat het voormalige Geelinck Museum te koop staat voor een vraagprijs van 14.950.000 euro. De vorige eigenaar staat paf van de vraagprijs, zo meldt de krant. Hij verkocht vorig jaar zomer het museum voor nog niet de helft van het bedrag. In 2011 interviewde ik deze vorige eigenaar, Jurn Buisman, naast een paar andere huiseigenaren op de Herengracht. Ook vond ik uit wat er in de afgelopen eeuwen betaald is voor hun huizen. Ook ik sta paf... Lees hier het verhaal.

Please reload

Kranten bespieden jou.

May 21, 2019

1/10
Please reload

voorgaande posts 

March 12, 2019

February 6, 2019

December 2, 2018

Please reload

vind Koos op
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
zoeken op de site
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle