Think Like an Artist

October 26, 2016

Ben bezig met het schrijven van een boekje met de titel 'Think Like an Artist, Don't Act Like One', dit in navolging van de boeken 'Think Like a Lawyer' en 'Think Like a Manager' van respectievelijk de advocaat Aernoud Bourdrez en de managementkenner Harry Starren. Het nieuwe boek laat in 75 voorbeelden zien dat kunstenaars vaak de oplossing hebben voor grote en kleine problemen in het leven. Vandaag had ik een mooi voorbeeld, een kleine dit keer. Bij de boekpresentatie van 'De keuze van Joost Zwagerman' was er een zaal vol met kunstenaars bij elkaar gekomen die allemaal een afbeelding van hun werk hadden afgestaan voor het heerlijke boek dat Yvonne Twisk heeft samengesteld. Van Harald Vlugt tot Pieter Bijwaard en van Tjebbe Beekman tot Klaas Gubbels. Een van de aanwezige kunstenaars, Ilse Vermeulen, had zo'n typische kunstenaarsoplossing. In haar prachtige laarzen had ze heel handig haar iPhone opgeborgen en haar pennen vastgeklemd. Haar zoon vond het heel aanstellerig, maar ik vond het buitengewoon handig voor als je even geen man bent met zo'n jassie, of zo'n vrouw met zo'n tassie en geen andere plek hebt om die dingen op te bergen. Think Like an Artist, Don't Act Like One', zeg maar.  

  

 

 

Please reload

Kranten bespieden jou.

May 21, 2019

1/10
Please reload

voorgaande posts 

March 12, 2019

February 6, 2019

December 2, 2018

Please reload

vind Koos op
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
zoeken op de site
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle