Een vliegende kraai...

 

Koos de Wilt (53) studeerde rechten, was even advocaat en ging op zijn 36ekunstgeschiedenis studeren. Hij schrijft verhalen op het snijvlak van kunst en het zakelijke, publiceert boeken, maakt tv-series, en maakte recent het boekje ‘Think like an artist, don’t act like one’. Marijn Rooymans (48) is behalve initiator van het Netwerk van Ondernemende Juristen, ook zoon van kunstenaars. Hun ontmoeting levert een boeiend gesprek op over platforms, kunst, zelfstandig ondernemen en: wat juristen van kunstenaars kunnen leren.

 

Lees hier verder.

 

Please reload

Kranten bespieden jou.

May 21, 2019

1/10
Please reload

voorgaande posts 

March 12, 2019

February 6, 2019

December 2, 2018

Please reload

vind Koos op
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
zoeken op de site
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle