Winnie Moltmaker

Publishing, concepting en redactie van digitale en fysieke media

kaft tlaa.png
cover_UJIJFXXYTF.png
kaft keuzevrijheid.png
kaft creatuals.png

Winnie deed de redactie van de onderstaande  boeken

kaft transactie.png
IMG_1042_bewerkt.jpg
Contact met Winnie?

winnie@winniemoltmaker.com

of bel 06 - 519 19 265

Winnie Moltmaker is uitgever en soms ook schrijver. Van boeken, bladen en nu vooral digitale media. Lange tijd werkte ze als uitgever voor Sanoma, en vervolgens als uitgeefdirecteur bij de VARA. Daarna werkte ze zelfstandig en deed projecten en opdrachten: het schrijven van een businessplan voor het kunstplatform See All This, het ontwikkelen van Creatuals, de redactie voor diverse uitgaven (waaronder Raymann zoekt raad (Lebowski), Kwetsbaarheid en Think Like an Artist, Don't Act Like One (BIS Publishers). Daarnaast is Winnie coauteur van het boek Alles Transactie (in opdracht van adviesbureau Innopay), dat is verkozen tot Managementboek van 2019. Op dit moment is ze Content director bij Berghauser Pont Mediagroep, en verantwoordelijk voor de kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb.

Winnie ontwikkelt, schrijft en realiseert creatieve digitale en fysieke mediaconcepten.

Winnie Moltmaker is van opleiding  bedrijfseconoom. Zij heeft zeer ruime ervaring op het gebied van marketing en digitale en fysieke media. Ze was jarenlang uitgever bij Sanoma Media. Ze begon als Mercur Talent van het Jaar (voor bladen als Tina, Yes, Fancy en One) en was bij Sanoma uiteindelijk eindverantwoordelijk voor belangrijke merken als Libelle, Margriet, esta en de Disney-titels, waaronder Donald Duck. Later werd Winnie directeur uitgeverij bij de VARA en was jarenlang eindverantwoordelijk voor uitgeefproducten zoals de VARA Gids.

Winnie woont in Amsterdam met Koos, haar dochter Saar en hond Tobi.

Bij Sanoma uitgevers was Winnie vele, vele jaren eindverantwoordelijk voor onder andere titels als Libelle, Donald Duck en esta. Daarna was ze jarenlang directeur uitgeverij bij de VARA

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle