boekflipped2.18ca8416.png
IMG_1042_bewerkt.jpg
cover_UJIJFXXYTF.png
kaft tlaa.png
kaft keuzevrijheid.png
kaft creatuals.png

Winnie Moltmaker

uitgever en soms ook schrijver van boeken, bladen en digitale media

Winnie Moltmaker is van opleiding  bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Zij heeft zeer ruime ervaring op het gebied van management, marketing en digitale en fysieke media. Ze was jarenlang uitgever bij Sanoma Media waar ze begon als Mercur Talent van het Jaar (voor bladen als Tina, Yes, Fancy en One) en later eindverantwoordelijk voor belangrijke merken als Libelle, Margriet en Disney-titels, waaronder Donald Duck. Vervolgens werd Winnie directeur uitgeverij bij de VARA en was jarenlang eindverantwoordelijk voor uitgeefproducten waaronder de VARA Gids. Op dit moment is ze Content director bij Berghauser Pont Mediagroep, en verantwoordelijk voor de kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb.

Winnie ontwikkelt, schrijft en realiseert creatieve digitale en fysieke mediaconcepten.


Daarnaast deed Winnie zelfstandig projecten en opdrachten, zoals het schrijven van een businessplan voor het kunstplatform See All This, het ontwikkelen van het boek Creatuals, de redactie voor diverse boeken waaronder Raymann zoekt raad (Lebowski), Kwetsbaarheid en Think Like an Artist, Don't Act Like One (BIS Publishers). Ook is Winnie co-auteur van het boek Alles Transactie (in opdracht van adviesbureau Innopay), dat is verkozen tot Managementboek van 2019.

Winnie woont in Amsterdam met Koos, haar dochter Saar en hond Tobi.

Contact met Winnie?

winnie@winniemoltmaker.com

of bel 06 - 519 19 265

Bij Sanoma uitgevers was Winnie vele, vele jaren eindverantwoordelijk voor onder andere titels als Libelle, Donald Duck en esta. Daarna was ze jarenlang directeur uitgeverij bij de VARA

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle