Winnie Moltmaker

Concepting en redactie van digitale en fysieke media

Contact met Winnie?

winnie@winniemoltmaker.com

of bel 06 - 519 19 265

Winnie deed de redactie van de onderstaande  boeken

Bedrijfseconoom Winnie Moltmaker is uitgever en soms ook schrijver. Ze maakt boeken, bladen en digitale media. Al meer dan twintig jaar. Ze werkte lange tijd voor Sanoma, voor de VARA. Winnie beheerst het gehele creatieve en uitgeefproces. Op dit moment is Winnie content director bij uitgeverij Berghauser Pont en verantwoordelijk voor de kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb.
 

Winnie Moltmaker ​deed uitgeefprojecten en opdrachten waaronder: het schrijven van een businessplan voor het kunstplatform See All This, het ontwikkelen van het Creatuals Magazine en de redactie voor diverse boeken, waaronder Raymann zoekt raad (Lebowski) en Think Like an Artist, Don't Act Like One (BIS Publishers).

Daarnaast is Winnie co-auteur van het boek Alles Transactie, hét boek over data, vertrouwen en de ongekende kansen van het transactionele internet (in opdracht van adviesbureau Innopay). Dit managementboek is verkozen tot Managementboek van het Jaar 2019.

Winnie ontwikkelt, schrijft en realiseert creatieve digitale en fysieke mediaconcepten.

Winnie Moltmaker is van opleiding  bedrijfseconoom. Zij heeft zeer ruime ervaring op het gebied van marketing en digitale en fysieke media. Ze was jarenlang uitgever bij Sanoma Media. Ze begon als Mercur Talent van het Jaar (voor bladen als Tina, Yes, Fancy en One) en was bij Sanoma uiteindelijk eindverantwoordelijk voor belangrijke merken als Libelle, Margriet, esta en de Disney-titels, waaronder Donald Duck. Later werd Winnie directeur uitgeverij bij de VARA en was jarenlang eindverantwoordelijk voor uitgeefproducten zoals de VARA Gids.

Winnie woont in Amsterdam met Koos, haar dochter Saar en hond Tobi.

Bij Sanoma uitgevers was Winnie jarenlang eindverantwoordlijk voor onder andere titels als Libelle, Donald Duck en esta. Daarna was ze jarenlang directeur uitgeverij bij de VARA

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle