Digitale formats en content
Voor cultuur, publiek en business

Opzetten van formats van websites in de wereld van het culturele, het zakelijke en het publieke. En het schrijven van content gericht op de digitale lezer. Onder andere voor KPN, Randstad, het Rijksmuseum, Literatuurmuseum, Museum het Rembrandthuis en Humanity House. 

Schermafbeelding 2020-08-28 om 07.44.43.

CONCEPT EN CONTENT VAN WEBSITE TOPHOTELKETEN

Pillows is een hotelconcept waarbij de doelstelling is het de gasten maximaal naar hun zin te laten hebben. In een mix van luxe en huiselijkheid. Hoe beschrijf je dat zonder in cliches te belanden? Voor de hotelketen met hotels aan de bovenkant van de markt, schreef Koos de teksten. Zowel het concept als ook de content. 

LATE REMBRANDT ONLINE

Voor de hoofdsponsor KPN van de tentoonstelling over de late Rembrandt beschreef Koos de werken die de essentie vormen van de de kunstenaar in zijn latere leven. Voor 5IVE (Winnaar Sponsorring 2015, Kunst & Cultuur).

WEBSITE SCHRIJVEN HUMANITY HOUSE

De naam Humanity House staat voor ‘Huis voor menselijkheid’. Een plek waar ruimte is om het menselijke verhaal achter rampen en conflicten in de wereld te horen, zien en beleven. In opdracht van Humanity House schreef Koos de content van de website.

Schermafbeelding 2020-08-28 om 23.21.30.

WEBSITE SCHRIJVEN VAN REMBRANDTHUIS 

In opdracht van Museum het Rembrandthuis schreef Koos de nieuwe website: over het huis, over Rembrandt als kunstenaar, als ondernemer, als leermeester, als Amsterdammer en als verzamelaar.

Schermafbeelding 2020-08-28 om 07.52.23.

Digitaal magazine 'Technologie & werk'

Randstad zet technologie in voor de beste persoonlijke ervaring. Niet alleen Randstad werkt aan het integreren en toepassen van technologie, dat geldt voor vrijwel alle organisaties. Ter inspiratie interviewde Koos de Wilt ondernemers, bestuurders, een veilingmeester, een hoofdredacteur en een wetenschapper over de impact die technolgie heeft op hun organisatie of hun leven. 

BOEKEN OVER DE PLATFORM ECONOMIE •

In opdracht van specialisten op het gebied van platform economy, fintech, e-market places schreef en schrijft Koos managementboeken in opdracht.

IMG_1042_bewerkt.jpg
Schermafbeelding 2020-08-28 om 07.52.23.

FILMPJES OVER DE OMGEVINGSWET 

In opdracht van de Omgevingsmeesters produceerde Koos filmpjes over de nieuwe Omgevingswet. Hoe moeten ambtenaren anders gaan werken en hoe kunnen kinderen daarbij helpen? De komst van de Omgevingswet vraagt om integraal werken door ambtenaren. Maar spreekt iedereen wel dezelfde taal? De praktijk leert dat de nieuwe termen van de Omgevingswet voor lang nog niet iedereen vanzelfsprekend zijn.

marktplaats_edited_edited.png
Schermafbeelding 2020-08-28 om 07.56.53.