Wie is Koos?

Foto: Arjan Bronkhorst

Ik kom uit een no-nonsense supermarktfamilie uit Vlaardingen. Ik studeerde Rechten in Rotterdam en veel later Kunstgeschiedenis in Amsterdam. Ik was even advocaat en daarna lange tijd uitgever en hoofdredacteur. Deze brede achtergrond leverde mij mijn niche op waarbij het zakelijke, culturele en publieke samenkomen. Mijn mediaprojecten bevinden zich meestal op dit snijvlak. Mijn werk is generalistisch, verbindend, ter zake kundig, creatief en verrassend van perspectief, in stijl en in uitvoering.   

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Foto: Saar de Wilt

In Rotterdam studeerde ik af als privaatrechtelijk jurist (EUR). Ik begon in de advocatuur, maar merkte al snel dat ik mezelf en de wereld daar niet blij mee maakte. Ik stapte over naar de wereld van media en communicatie en deed wat opleidingen op het gebied van marketing en communicatie. Daarmee zette ik magazines, tv-programma’s en websites op in de wereld van onroerend goed media.

'The job as a writer is making sense out of life' - Robert McKee 

 

In 2001 ging ik kunstgeschiedenis studeren aan de Universiteit van Amsterdam en maakte ondertussen meer én andere media, meestal met een zakelijke en/of culturele insteek. In 2005 werd ik kunsthistoricus en werd ondertussen meer bedreven in het maken van journalistieke producties, copy (executive copy, digital content en juridische copy), magazines (lifestyle, management en kunst), boeken (over kunst en cultuur en nieuwe en oude business) en documentaires en televisieseries (over kunst en maatschappelijke onderwerpen). Ook ging ik steeds meer bedrijven en culturele instellingen adviseren op het gebied van media, communicatie en positionering. 


Ik woon in Amsterdam met Winnie Moltmaker en onze dochter Saar en hond Tobi. Meer weten? Bel me gerust (06 - 543 747 92) of stuur een e-mail (koos@koosdewilt.com

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle