DE SCHRIJVERS

 

JELLE VAN DER LUGT

Jelle van der Lugt is student Technische Bestuurskunde aan de TechnischeUniversiteit Delft. Op jonge leeftijdbegon hij met wedstrijdzeilen. Het belang van teamwerk in deze sportheeft geïnspireerd tot het solliciterenals teamleider voor het Nuon Solar Team. In 2018 werd Jelle van der Lugt wereldkampioen zonneracen met zijn team in Zuid-Afrika.

KOOS DE WILT

Koos de Wilt is schrijver en spreker ophet snijvlak van het zakelijke, cultureleen publieke. Met een achtergrond als jurist en kunsthistoricus verbindt hij het zakelijke en het betekenisvolle. Koosontwikkelt creatieve concepten schrijft boeken, journalistieke producties, maakt documentaires en geeft lezingen.

GO GO GO!

Handboek voor jong teamleiderschap

Een boek van Jelle van der Lugt en Koos de Wilt

 

Op zijn 23ste gooide hij zichzelf voor de leeuwen als teamleider van het Nuon Solar Team. Van de ene op de andere dag was hij verantwoordelijk voor een goed functionerend team, het winnen van de race en de toekomst van de stichting. Hij had er enorm veel zin in, maar vond het ook razend spannend. Na een turbulent jaar is het team wereldkampioen zonneracen geworden in Zuid-Afrika.

Missie volbracht? Voor teamleider Jelle van der Lugt nog niet. Alle ervaringen en kennis die hij opdeed tijdens het NuonSolar Team wil hij doorgeven aan jonge teamleiders om ze het zelfvertrouwen te geven samentopprestaties te leveren.

Er zijn 236.000 jonge leiders in Nederland en ieder jaar komen daar nog eens 23.500 bij. Zij gaan hetzelfde meemaken als Jelle: ze hebben er zin in, maar hebben ook veel vragen.

 

Het boek Go Go Go! is speciaal voor jonge teamleiders en heeft als kernboodschap: ‘ontdek de zekerhedenachter de leiderschapsbeginselen die je het zelfvertrouwen geven een goed team te bouwen’.

Meer weten? Voor meer informatie neem contact op met Koos de Wilt (06 - 543 747 92) of Jelle van der Lugt (06 - 47 22 53 62)

HET BOEK

Wat zijn de leiderschapsbeginselen van een succesvol teamleider? Hoe krijg je het zelfvertrouwen er helemaal voor te gaan? Go Go Go! Handboek voor jong teamleiderschap geeft je de 6 zekerhedenwaardoor je slaagt in je eerste jaar als teamleider.


Het boek moedigt je aan om je helemaal over te geven aan de nieuwe uitdaging en het maximale uit jezelf te halen. Alles wat Jelle door schade en schande heeft geleerd als teamleider van het Nuon Solar Team komt aan bod: de kennis, de ervaring, het vertrouwen en de inspiratie die je nu nodig hebt als beginnend teamleider.

Het boek is als een zekering van een bergbeklimmer of zeiler. Het geeft je het vertrouwen je helemaal over te geven, simpelweg omdat je weet dat je vast zit. Het boek is de persoonlijke zekering voor goed teamleiderschap.


In 100 pagina’s krijg je als jonge teamleider alle antwoorden die je zoekt - bemoedigend, zakelijk en eerlijk. Geen holle woorden, maar doordacht en beargumenteerd. Concrete vaardigheden en theorieën die je direct kunt toepassen. Met theoretische uitleg en aansprekende persoonlijke voorbeelden, een balans tussen theorie en praktijk.

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle