Respect!

Mocht vandaag Neelie Kroes interviewen voor Holland Herald. In Rotterdam. Op buitengewoon inspirerende plekken. Had een uitgebreid gesprek over start-ups, over Nederland als innovatieland, over hoe het is om met mensen om te gaan die de helft in leeftijd zijn, hoe je vooruit kijkt op je bijna 75ste, over wie haar rolmodellen zijn, over wat ze heeft met Rotterdam, of ze dingen anders zou hebben gedaan als ze het over mocht doen, over wat het nieuwe feminisme inhoudt en natuurlijk: naast wie ze nog eens zou willen zitten tijdens een intercontinentale vlucht. Wie er überhaupt nog over is die je zou willen spreken. Een prachtig gesprek, maar ik viel definitief voor haar toen ze tijdens de shooting gewoon op de keukentrap van de oma van fotograaf Anne Timmer ging staan voor een mooi beeld op het RDM-terrein. Alles voor de goede zaak!

7 keer bekeken
voorgaande posts 
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle